tirsdag 1. mai 2012

Sentrumsløpet 2012

Lørdag 28. april løp jeg for første gang over målstreken etter 10 Km i Oslos gater! Start og mål var på universitetsplassen i karl johan,og  det var så mange som 9000 påmeldte. Når jeg skriver om hva jeg har oppnådd kjenner jeg følelsen av stolthet! Stolt av å ha klar å sette meg et mål om å begynne å trene og å gjennomføre et løp og ha klart det.

 Vi tre jentene løp sammen. De to andre sprekingene hjalp meg gjennom løypa med positivt snakk
og godt humør. Meg til høyre. Bildet er lånt av Anne kjersti med bloggen, http://alle4.blogspot.com/. Håper det er okay jeg låner bildet.
Fantastisk å komme i mål!!!

Videre kan jeg jo stille meg sprøsmålet, hva nå? Hvordan skal jeg kunne fortsette å trene, finne motivasjon, tid og ork i hverdagen? Jeg vil ikke si at det har blitt en automatisk vane eller et must i hverdagen etter 3,5 mnd med trening. Men etter å ha gjennomført sentrumsløpet, kom jeg ut med tiden 1t, 14min. Ikke verdens beste tid, men en tid det står mye trening og løping bak når kondisjoen og formen var på 0. 

Veien videre for meg blir å reflektere over hva som var bra og hva som må jobbes med. Hvordan vil jeg forberede meg, og hva vil jeg videre. Neste mål blir uansett å melde seg på et nytt løp, men er det kun KK mila eller skal jeg våge meg på noe mer? Tenke..Tenke.. Tenke..  

Trener du og bruker du løp eller konkurranser for å holde deg motivert?

2 kommentarer:

 1. Hei høpp!!

  Så gøy du vil være med på min gi vekk,masse lykke til.Hjertelig velkommen som følger,håper du vil trives:)

  Så flink du har vært:)Tenker det var godt å komme i mål:)

  Ha en fin helg!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Måtte delta på den :P

  Fantastisk å komme i mål, fikk kjørt meg der :)

  Ha en fin helg du også! :)

  SvarSlett