onsdag 9. mai 2012

Helga varer helt til onsdag ?

Så hadde det plutselig gått en stund siden sist her i blogglandia. Sist uke og helga  har gått til hagearbeid, maling/beising av vedskjul/hagekrok, kos med lillegutt, besøk, bursdagsfeiring og noen dråper rødvin med veninner på lørdag. Deilige og hektiske dager med andre ord.



I dag er det allerede onsdag og det betyr to dager siden mandag og ny uke. Her henger følelsen av helg fortsatt i, som betyr at det blir mye kos, avslapping, ekstra gode middager og snaks på kvelden. Det svir litt å miste grepet om gode vaner over flere dager i strekk, men i morgen er det skjerpigs!

 


Selv om helgefølelsen er konstant om dagen, har vi jobbet ute hver kveld de siste ukene og fått masse frisk luft, det har til og med vært noen få trilleturer. Føler jeg har jobbet bra med tanke på mosjon og trening de siste 5 månedene, men har fortsatt en del å gå på når det gjelder kosthold. Målet med kostholdet er i første omgang å etablere og endre de små vanene i hverdagen først, som for eksempel å ta smarte når det gjelder valg av produkter i kosten. Her fokuseres det uansett ikke på en kort og hurting endring, men en langsisiktig endring som vil gi gode resultater tilslutt.



Og selv om man ikke har løpt rundt i nabolaget siden før sentrumsløpet som var 28. April, (litt pinlig) kjennes planting, graving, beising og bæring av kvist godt på kroppen. Ikke så mye kondis å hente men musklene har da fått kjørt seg :)


Fikk plantet flotte stemorsblomster og to margeritter sist ute,
nå er både inngangsparti og terasse pyntet for mai!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar