onsdag 29. august 2012

Back on track?

Ja da får vi se om den fysiske formen er på vei oppover igjen! Har fått meldt meg inn på treningssenteret Elixia. Jeg har ikke vært der selv enda, siden jeg meldte meg inn via internett sittende i sofaen. Hehe.. Det er nødvendigvis ikke noe feil det, tanken og lysten til å trene seg opp er i det minste tilstede.

Som første steg på veien var jeg ute å gikk en 7 Km tur i dag, det ble en liten joggerunde på litt over 2 Km etter en lang oppvarming. Er fornøyd, klarte å jogge sammenhengende rundt et tjern i nærheten  og det var målet :) Så nå er det bare å fortsette, gleder meg til jeg kommer i gang med trening på treningssenteret også. Der skal jeg få satt opp en styrkeprogram som passer for meg. Her trengs det styrke i kjernmusklaturen samt oppstramming!! Har utrolig dårlig styke etter en veldig dårlig form før jeg ble gravid, og etter 9mnd kan jeg ikke si formen ble noe bedre.. Det finnes mange gruppetimer som ser morsomme ut også, så de må nok prøves etterhvert.

Legger ved et bilde fra jeg deltok i Sentrumsløpet i april 2012, 10 Km ble gjennomført. Viktig å minne seg på hvilke mål man har nådd og jobbe videre med nye mål ut i fra tidligere måloppnåelser. 
 
Har du satt deg noen fysiske mål for høsten?


3 kommentarer:

 1. Halve jobben er gjort nå Anette! Stå på! Har jo selv meldt meg inn på Leto, så bare jeg blir frisk er jeg i gang! Løpe, saltrening og styrke er målet. Første løp blir antakelig Sentrumsløpet :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja da er du i gang du også. Vi har en aktiv høst og vinter foran oss. Deilig det, får mer energi av å trene =) Skulle du ikke løpe 15. sept?

   Slett
 2. Vel, ingen spesifikke treningsmål egentlig. Har installert NikeRunner mobilapp, som gir meg masse motivasjon. Kan virkelig anbefales!

  Første mål er jo nettopp å melde seg inn et sted. Da er veien mot målet ganske mye kortere :)

  Koselig blogg, men få følgere. Legger meg til her, jeg!

  God helg videre til deg!

  klem
  Vigdis

  SvarSlett