onsdag 1. august 2012

1. August

Fødselspermisjonen og ferien er over, så i dag var jeg tilbake på jobb. Tiden har gått utrolig fort, men jammen har jeg hatt en knall permisjonstid. Sitter igjen med masse herlige minner, trilleturer, besøk og ikke minst bilder.

Min første dag på jobb på nesten et helt år, gikk veldig bra. Da jeg kom hjem kjente jeg hvor sliten jeg egentlig var etter en dag på jobb. Kommer vel inn i rytmen etterhvert :)

I går var jeg selvfølgelig sammen med lillegutt hele dagen, vi kosa masse og lekte ute i et par timers tid. Plukka noen få markjordbær som holdt til et par små barnemunnfuller. Lillegutt var så søt der han koste seg med markjordbær fra en skål. Kommer selvsagt til å savne all den tiden jeg har fått vært med han til nå.<3 Min lille prins <3

1 kommentar:

  1. Tiden gikk så alt for fort! Jeg begynte å jobbe når snuppa mi bare var 7,5 mnd! Storkoste meg hjemme i permisjon og skulle veldig gjerne vært hjemme et år til om ikke annet så iallefall et full år. Men økonomien stoppet meg. Men neste gang, så SKAL vi få til, om så jeg må jobbe meg ihjel i forkant, så jeg får spart opp penger! Ser ut som dere koste dere ute :)

    SvarSlett