fredag 13. april 2012

Herlig fredag!

Så var helga her igjen, etter en kort uke etter en lang påskeferie, deilig. I påskeferien har vi slappet av og vært litt på ferie. Vi reiste nordover til trøndelag til sambos foreldre. Der hadde vi fine og late dager i vinterland, det snødde hver dag men for min pollenallergi passet det veldig bra med frisk vinterluft. Langfredag satte vi nesa hjemover for å slippe unna trafikk og for å få noen rolige dager før hverdagen var tilbake. Påskaften ble det kos med venner og deres barn, veldig hyggelig :)

Ellers har en etterlengtet lønning kommet på plass og vi bestemte oss for at på fredag da skal vi til sverige å handle mat (Ca 1t og 15min unna). Vi fikk barnevakt for lillegutt og vi reiste etter sambo var ferdig på jobb. Handling av mat ble det ja, karbonadedeig, ytrefilet av svin, oksefilet, kyllingvinger, backon og selvsagt pepperbiff til middag, mmm!

Nå er fryseren ryddet og "gammelt" er kastet ut, alt er porsjonert og skåret i passende skiver, lagret i fryseren. Godt med full fryser syns jeg!

Dagens viktige shopping!


 Litt mindre viktige shopping, men finere definitivt. Klokke og knaggrekke.


Ny blomst og potte

Her blir det veninnebesøk, hagejobbing, kanskje en fest i helga og kos med lillegutt. Pappa og sambo driver med noen spennede prosjekter i hagen, og jeg skal bære vekk hauger av kvist fra alle småbuskene som sto i hjørnet på tomta vår og stjal sollys. Skal du noe gøy i helga?

 God helg til deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar