fredag 30. mars 2012

Treningsmotivasjon

Tips til å komme i gang

Nå etter nyttår har jeg endelig kommet i gang med trening, hurra! Jeg er ikke blitt verdens sprekeste, men formen er MYE bedre enn for snart 3 mnd siden. Jeg begynner å føle det på kroppen og motivasjoen til å spise sunnere og oftere er heldigvis til stede, selv om det tar tid. Jeg prøver å endre min livsstil til å bli en friskere og bedre versjon av meg selv. Jeg vil jo være med på aktiviteter, leke og være masse sammen med min sønn på 6mnd i mange år fremover. 

Uansett, mitt tips er appen Endomondo:

- Det er gratis
- Registrer deg
-Velg aktivtet og trykk start
- Kaloriforbrenning kommer opp
-Hastighet kommer opp
-Distanse kommer opp
-Løypen du beveger deg finner du lett frem til
 
For meg er dette god motivasjon og jeg føler skrittene, distansen og hastigheten er med på pushe meg videre for hver gang. (Din treninghistorie lagrer seg på telefonen)

Nå er det bare å gi jernet frem mot sentrumsløpet som jeg er påmeldt og skal gjennomføre for første gang. Å være påmeldt til et sånnt løp er virkelig driv i seg selv. Takk for inspirasjonen Anne Kjersti, dette skal vi fikse sammen!


Bildet er fra vi var på Gran Canaria tidligere denne måneden. Dette er veien fra Amadores til Puerto Rico, perfekt gå tur/jogge, jeg fikk bare gått en rask runde langs denne fantastiske veienden  uken vi var på ferie, men unasett så var det deilig luft og utsikt!

1 kommentar:

  1. Du inspirerer meg også Anette! Gratulerer med fin blogg :-)

    SvarSlett