tirsdag 10. juli 2012

Motivasjon til å trene

Hadde avtalt med meg selv at i dag så skulle jeg ute å gå/jogge. Jeg begynte å lære meg å jogge i midten av januar 2012 på egenhånd, for første gang i mitt 25 år lange liv. Motivasjonen fikk jeg av at jeg meldte meg på Sentrumsløpet (10 Km) som var i april. Jeg ble motivert og ble bedre og bedre til å jogge ganske fort (Jeg holdt på å gå i bakken etter å presse meg bortover 2 min i førsten) . Jeg klarte å lære meg å jogge og gjennomførte Sentrumsløpet. Ble selvfølgelig veldig fornøyd med egen innsats.


Men så kom dagene, ukene og til og med månedene etter. Da har det ikke blitt mye bevegelse for kroppen. Jeg har ikke vært helt fri for treningsglede, det har blitt noen få turer. Men nå har jeg begynt å merke at kondisen blir dårligere. På tide å gjøre noe med saken!


Jeg er påmeldt til KK-mila 15. september 2012. Håper den kan gi meg motivasjon til å begynne igjen, og holde på treningsmotet som jeg såvidt begynte å få. For jeg syns det er gøy, og det finnes ikke akuratt så mange dårlige argumenter for å begeve seg.

Nå  er jeg i allefall i gang, ukas første joggetur er tatt!


1 kommentar:

  1. Knall bra! Må starte jeg også, for har vært labert med trening på meg her nå. Kk mila blir bra!

    SvarSlett