tirsdag 24. april 2012

Spraylakkert kjøkken!

Bort med furukjøkkenet


Nå har vi bodd i huset vårt i ca 2,5 år, og vi trives kjempegodt både med huset selv og beliggenheten. Selv om vi ikke er helt 100%  fornøyd med hvordan det ser ut innvendig og utvendig enda, er vi fortsatt ved godt mot :)

Det første vi fikset var kjøkkenet, planen var at vi skulle male alt selv. Men jeg kom i kontakt med en som spraylakkerte og fikset den jobben for meg. Vi leverte alle deler som gikk ann å skru av, resten malte jeg selv (Skråget med andre ord) . Resultatet ble veldig bra, lyst, stort og flott, dette gjorde mye siden det er åpen løsning mot spisestuen! Nå 1,5 år etter ser skapdørene fortsatt bra ut, jeg må nok flekke over noen få steder ved oppvaskkum og skuffer men det er en liten jobb og kostnad i forhold til å kjøpe nytt kjøkken. Vi har hvitt kjøkken og i hyllerommene har vi en mørk gråfarge.


FØR:
ETTER: NB: Ganske så mye ryddigere der enn i skrivende stund, ohoi, fikk sjokk selv :P  Flisene skal byttes ut eller hvertfall gjøres noe med, men den tid den kommer!3 kommentarer:

 1. Litt maling kan virkelig gjøre stooor forskjell :) Ble fint :)

  SvarSlett
 2. Ja ble helt rart og uvandt i førsten, deilig å ha det gjort :)

  SvarSlett
 3. Så fint det ble...wow for en forskjell...

  Se på bloggen min der finner du en Giveaway.
  http://brittklundli.blogspot.com/2012/04/giveaway-hos-britt.html

  Ha en fin uke..
  Britt.

  SvarSlett