tirsdag 9. oktober 2012

9. Oktober

Hei dere!

Som dagene flyr av gårde, heldigvis har de masse innhold. Jeg kan se meg tilbake og være fornøyd over hvordan hverdagen flyter av gårde :)

Jeg har begynt å spille fotball og det er fantastisk morsomt! Gikk på fotball  på slutten av barneskolen og litt i ung.skolen, men det er lenge siden og jeg kjenner at denne kroppen har dårlig kondis, hehe. Herlig å spille på lag med andre, det er kjempelett å komme seg på trening :) I tilegg til to fotballtreninger i uka, er planen å komme i gang med to økter på  elixia hver uke. Her snakkes det om nye prioriteringer, altså mindre fb og mindre tv-titting. Og det føles helt greit :) (kremter til at dette er uke nr. 2 med hardkjør, for det er uvandt å ikke sitte så mye i ro lenger).

Men når skittentøyskurven er tom flere ganger i uka og huset ser ganske allright ut, hvertfall en gang i løpet av dagen, da er jeg fornøyd! Positive endringer med ringvirkninger i hus og hjem er bra.

Ellers har jeg fått en ettåring i hus, og det føles helt absurd! Lille babyen har blitt stor og forståelsen er satt i høyspeed. Morsomt, utfordrende og det gir rom for litt mere tolmodighet enn ellers.. :P

Tilbake til oktober. Sist helg så var rosene i hagen så fine med blomster og mange knopper, så jeg måtte ta de med inn. Ekstra stas med *hjemmevokste* roser :)


Håper møtet med oktober er bra hos dere!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar